• 3D-gecreërde modellen
  • Interne en externe toepassing
  • Snel en eenvoudig aangebracht

Uw leverancier van ecologische gevelbekleding

Als uw toegewijde leverancier van ecologische gevelbekleding begrijpen wij het belang van duurzaamheid in de hedendaagse bouwsector. Onze missie is om als leverancier bij te dragen aan een groenere toekomst door het aanbieden van ecologische gevelbekleding die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook voldoet aan de hoogste milieueisen. Onze producten zijn een testament van onze toewijding als leverancier van ecologische gevelbekleding.

Bent u op zoek naar een leverancier van ecologische gevelbekleding?

Neem nu direct contact op!

Ecologische gevelbekleding bestelt u bij ons als leverancier

Van ecologische gevelbekleding tot wandbekleding; als uw leverancier staan wij garant voor producten die zowel milieuvriendelijk als esthetisch aantrekkelijk zijn. Onze ecologische tegels zijn ontworpen om sterkte en duurzaamheid te combineren met een minimale ecologische voetafdruk. Als leverancier van ecologische gevelbekleding richten wij ons op innovatieve oplossingen die bijdragen aan sterkere, duurzamere en ecologisch verantwoorde bouwprojecten. Kiezen voor onze producten betekent kiezen voor een leverancier die milieuverantwoordelijkheid hoog in het vaandel draagt.

Hard en flexibel tegelijk

Is hard als steen, maar toch flexibel.

Universele bekleding

Kan zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Ademhaling

Heeft capaciteiten van klei om te "ademen".

Reguleert de luchtvochtigheid

Past de luchtvochtigheid in de ruimte aan op het optimale interval van 40%-70%, wat comfortabel is voor mensen en waarin besmettelijke bacteriën en virussen waarschijnlijk het minst overleven volgens microbiologische onderzoeken.

Ontdek duurzame oplossingen met onze ecologische tegels

Als fabrikant van verschillende soorten tegels nodigen wij u uit om ons assortiment van gevelbekleding te ontdekken. Als leverancier zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige en milieuvriendelijke producten voor uw voorraad. Bekijk onze producten en neem contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken. Kies voor PHOMI als leverancier van ecologische gevelbekleding en reken niet alleen op kwaliteit maar ook op duurzaamheid.

Awards and certificates