• 3D-gecreërde modellen
  • Interne en externe toepassing
  • Snel en eenvoudig aangebracht

Uw grootleverancier van wandbekleding

Als uw vooraanstaande grootleverancier van sterk ecologische wandbekleding begrijpen wij de toenemende vraag naar duurzame bouwmaterialen. Onze wandbekleding, die zowel esthetisch aantrekkelijk als ecologisch verantwoord is, voldoet aan de hoogste normen van duurzaamheid. Dit maakt PHOMI de ideale partner voor importeurs en groothandels die streven naar milieuvriendelijke bouwpraktijken zonder in te boeten aan kwaliteit of stijl.

Bent u op zoek naar een leverancier van wandbekleding?

Neem nu direct contact op!

Wij staan voor u klaar als grootleverancier van sterk ecologische wandbekleding

Bij ons als gespecialiseerde leverancier van wandbekleding vindt u een breed scala aan ecologische oplossingen. Onze producten, variërend van interne tot externe toepassingen, zijn gemaakt met oog voor milieu en duurzaamheid. Ons assortiment bevat onder meer sterk ecologische wandbekleding die perfect aansluit bij zowel moderne als traditionele architectuur. Onze inzet als leverancier van ecologische wandbekleding strekt zich ook uit tot het ontwikkelen van sterk ecologische gevels, waarmee wij een nieuwe standaard zetten in de bouwindustrie.

Hard en flexibel tegelijk

Is hard als steen, maar toch flexibel.

Universele bekleding

Kan zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Ademhaling

Heeft capaciteiten van klei om te "ademen".

Reguleert de luchtvochtigheid

Past de luchtvochtigheid in de ruimte aan op het optimale interval van 40%-70%, wat comfortabel is voor mensen en waarin besmettelijke bacteriën en virussen waarschijnlijk het minst overleven volgens microbiologische onderzoeken.

Laat uw voorraad van sterk ecologische wandbekleding door ons leveren

Onze ecologische wandbekleding is de ideale keuze voor bedrijven die zich willen onderscheiden met groene bouwmaterialen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan van innovatieve en stijlvolle wandbekledingsopties, zoals onze marmeren wandbekleding. Als grootleverancier van sterk ecologische wandbekleding staan wij centraal in de toeleveringsketen voor importeurs en groothandels die op zoek zijn naar duurzame opties voor hun voorraad.

Ontdek en integreer duurzaamheid in uw bouwprojecten

Als uw betrouwbare leverancier van wandbekleding nodigen wij u uit om onze collectie te ontdekken. Wij bieden een divers aanbod van sterk ecologische wandbekleding, gemaakt door ons als fabrikant van verschillende soorten tegels. Onze producten verrijken uw aanbod en hebben een duurzame impact. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en laat ons u helpen bij het maken van keuzes die bijdragen aan een groenere toekomst. Als uw grootleverancier staan wij klaar om u te voorzien van de beste wandbekleding en gevelbekleding die de industrie te bieden heeft.

Awards and certificates