• 3D-gecreërde modellen
  • Interne en externe toepassing
  • Snel en eenvoudig aangebracht

Sterk ecologische gevels

Bij het realiseren van sterk ecologische gevels is het essentieel om materialen te kiezen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. Als uw leverancier van ecologische gevelbekleding bieden wij bij PHOMI oplossingen die duurzaamheid en stijl perfect combineren. Onze sterk ecologische gevels zijn ontworpen om bij te dragen aan een groenere toekomst zonder in te leveren op design.

Bent u op zoek naar sterk ecologische gevels?

Neem nu direct contact op!

Bij ons bestelt u sterk ecologische gevels in grote aantallen

Als toonaangevende leverancier van sterk ecologische gevels, zijn wij gespecialiseerd in het voorzien van importeurs, bouwbedrijven en groothandels van hoogwaardige en duurzame geveloplossingen. Wij leveren onze ecologische gevelbekleding in grote volumes. Al onze producten worden speciaal ontworpen met oog op de groeiende vraag naar groene bouwmaterialen in de industrie. Onze ecologische gevelproducten, variërend van gevels tot gemodificeerde kleibekleding, bieden niet alleen esthetische voordelen maar dragen ook bij aan energie-efficiëntie en verminderen de ecologische voetafdruk van gebouwen.

Hard en flexibel tegelijk

Is hard als steen, maar toch flexibel.

Universele bekleding

Kan zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Ademhaling

Heeft capaciteiten van klei om te "ademen".

Reguleert de luchtvochtigheid

Past de luchtvochtigheid in de ruimte aan op het optimale interval van 40%-70%, wat comfortabel is voor mensen en waarin besmettelijke bacteriën en virussen waarschijnlijk het minst overleven volgens microbiologische onderzoeken.

Kies voor onze ecologische geveloplossingen

Als fabrikant van verschillende soorten tegels, bieden wij een breed scala aan opties voor uw sterk ecologische gevels. Door voor ons te kiezen, kiest u voor producten die milieuvriendelijk, duurzaam en esthetisch zijn. Wij nodigen u uit om ons assortiment te verkennen en de perfecte ecologische geveloplossingen voor uw projecten te vinden. Inkopen voor uw assortiment doet u bij ons als toeleverancier van exclusieve marmeren tegels. Bij ons rekent u op kwaliteit en duurzaamheid.

Awards and certificates