• 3D-gecreërde modellen
  • Interne en externe toepassing
  • Snel en eenvoudig aangebracht

Fabrikant van verschillende soorten tegels

Als toonaangevende fabrikant van verschillende soorten tegels, biedt PHOMI een exclusief assortiment van hoogwaardige marmeren tegels, perfect voor gevels, plafonds, vloeren en als wandbekleding. Als tegelproducent onderscheiden wij ons door de mogelijkheid om grote hoeveelheden te bestellen, ideaal voor importeurs en grote bouwbedrijven. De kwaliteit en esthetiek van onze tegels verzekeren een verfijnde en duurzame afwerking voor elk project.

Bent u op zoek naar verschillende soorten tegels?

Neem nu direct contact op!

Wat leveren wij als fabrikant van verschillende soorten tegels?

Als exclusieve tegelproducent en fabrikant van verschillende soorten tegels begrijpen wij de behoefte aan veelzijdigheid en kwaliteit. Onze tegels zijn te bestellen in grote hoeveelheden en voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap en duurzaamheid. Naast tegels, kunt u bij ons als tegelfabrikant ook terecht voor een unieke lijn van houten gevelbekleding, die zowel esthetisch als ecologisch een meerwaarde is. Als uw tegelleverancier zijn wij toegewijd aan het leveren van producten die niet alleen aan uw huidige behoeften voldoen, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Hard en flexibel tegelijk

Is hard als steen, maar toch flexibel.

Universele bekleding

Kan zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Ademhaling

Heeft capaciteiten van klei om te "ademen".

Reguleert de luchtvochtigheid

Past de luchtvochtigheid in de ruimte aan op het optimale interval van 40%-70%, wat comfortabel is voor mensen en waarin besmettelijke bacteriën en virussen waarschijnlijk het minst overleven volgens microbiologische onderzoeken.

Innovatie en duurzaamheid in tegelproductie

Als vooruitstrevende tegelfabrikant zetten wij ons in voor innovatie en duurzaamheid in elk aspect van onze productieprocessen. Onze tegelproducten, zoals onze ecologische gevelbekleding, worden vervaardigd met het oog op milieu-impact, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde technologieën om efficiëntie en ecologische verantwoordelijkheid te waarborgen. Deze benadering stelt ons in staat om een tegelproducent te zijn die niet alleen esthetische en functionele producten levert, maar ook bijdraagt aan een groenere bouwsector. Met onze innovatieve methoden en duurzame materialen zetten wij als tegelproducent nieuwe normen in de industrie, gericht op het creëren van een betere toekomst.

Bestel uw vloer- en wandbekleding bij ons in bulk

Als fabrikant van verschillende soorten tegels nodigen wij u uit om ons uitgebreide assortiment te bekijken. Ontdek de perfecte tegels die een goede toevoeging zijn aan uw assortiment en neem contact met ons op om uw bestelling te plaatsen. Als grootleverancier van wandbekleding en vloerbekleding staan we klaar om u te voorzien van exclusieve tegels in grote volumes. Benader ons en ervaar de kwaliteit en schoonheid van onze producten.

Awards and certificates