• 3D-gecreërde modellen
  • Interne en externe toepassing
  • Snel en eenvoudig aangebracht

Uw tegelleverancier

Als uw gespecialiseerde tegelleverancier begrijpen wij bij PHOMI de unieke behoeften van uw projecten. Onze collectie exclusieve marmeren tegels, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, reflecteert een ongeëvenaarde kwaliteit en esthetiek. Of het nu gaat om de verfraaiing van gevels, plafonds, vloeren of als wandbekleding, wij, als uw vertrouwde tegelleverancier, garanderen producten die uw verwachtingen overtreffen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de specifieke eisen van zowel importeurs als grote bouwbedrijven.

Bent u op zoek naar tegels?

Neem nu direct contact op!

Waarom kiest u voor ons als uw tegelleverancier?

Als fabrikant van verschillende soorten tegels bieden wij u een breed scala aan exclusieve marmeren tegels, perfect voor zowel intern als extern gebruik. Ons assortiment omvat onder meer:

Elk van deze producten wordt gekenmerkt door superieure kwaliteit en duurzaamheid, wat ons tot een voorkeurskeuze maakt als uw tegelleverancier.

Hard en flexibel tegelijk

Is hard als steen, maar toch flexibel.

Universele bekleding

Kan zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Ademhaling

Heeft capaciteiten van klei om te "ademen".

Reguleert de luchtvochtigheid

Past de luchtvochtigheid in de ruimte aan op het optimale interval van 40%-70%, wat comfortabel is voor mensen en waarin besmettelijke bacteriën en virussen waarschijnlijk het minst overleven volgens microbiologische onderzoeken.

Ontdek ons aanbod en start uw project vandaag

Als grootleverancier van wandbekleding en vloerbekleding nodigen wij u uit om ons uitgebreide assortiment te ontdekken. Wij staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en u te voorzien van de juiste hoeveelheden tegels voor diverse toepassingen. Bekijk onze producten en neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken. Als uw tegelleverancier zijn wij toegewijd aan het leveren van uitmuntende kwaliteit en service.

Awards and certificates