• 3D-gecreërde modellen
  • Interne en externe toepassing
  • Snel en eenvoudig aangebracht

Inkopen van marmeren afwerkingen

Voor het inkopen van marmeren afwerkingen in grote aantallen, zit u goed bij PHOMI. Als leverancier van marmeren afwerkingen bieden wij een breed scala aan stijlen en afwerkingen, ideaal voor zowel wand- als vloerbekleding, die naadloos aansluiten bij de esthetische en functionele eisen van vele projecten. Met onze marmeren afwerkingen verrijkt u uw aanbod.

Bent u op zoek naar marmeren afwerkingen?

Neem nu direct contact op!

Het inkopen van marmeren afwerkingen voor uw assortiment

Als u marmeren afwerkingen wilt inkopen in grote volumes, bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu een importeur bent of een groothandel runt, wij zijn uw grootleverancier van marmeren wandbekleding en vloerbekleding van hoge kwaliteit. Onze marmeren afwerkingen zijn perfect voor het creëren van een elegante en tijdloze uitstraling in diverse ruimtes. Met onze expertise in het produceren van marmeren wandbekleding en vloeren, garanderen wij producten die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en van de hoogste kwaliteit.

Hard en flexibel tegelijk

Is hard als steen, maar toch flexibel.

Universele bekleding

Kan zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Ademhaling

Heeft capaciteiten van klei om te "ademen".

Reguleert de luchtvochtigheid

Past de luchtvochtigheid in de ruimte aan op het optimale interval van 40%-70%, wat comfortabel is voor mensen en waarin besmettelijke bacteriën en virussen waarschijnlijk het minst overleven volgens microbiologische onderzoeken.

Maak uw projecten compleet met onze marmeren afwerkingen

Bent u voor uw groothandel of bouwbedrijf op zoek naar hoogwaardige marmeren afwerkingen om uw assortiment te verrijken? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze producten uw aanbod transformeren. Als fabrikant van verschillende soorten tegels bieden wij u een breed scala aan marmeren vloeren, afwerkingen en ander soort bekleding. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek met onze producten en ga vandaag nog een samenwerking met ons aan als uw tegelleverancier.

Awards and certificates