• 3D-gecreërde modellen
  • Interne en externe toepassing
  • Snel en eenvoudig aangebracht

Inkopen van marmeren wandbekleding

Als uw leverancier voor het inkopen van marmeren wandbekleding, zetten wij ons in om uitzonderlijke kwaliteit en esthetiek te leveren. Onze marmeren wandbekleding, vervaardigd met aandacht voor detail en vakmanschap, is perfect voor zowel commerciële als residentiële projecten. Bij PHOMI vindt u een uitgebreide selectie van marmeren afwerkingen die stijl en luxe toevoegen aan elke ruimte.

Bent u op zoek naar marmeren wandbekleding?

Neem nu direct contact op!

Waarom kiest u voor ons voor het inkopen van marmeren wandbekleding?

Wilt u marmeren wandbekleding inkopen? Als vooraanstaande grootleverancier van wandbekleding, specialiseren wij ons in het voorzien van importeurs, grote bouwbedrijven en groothandels van topkwaliteit marmeren wandbekleding voor het assortiment. Naast wandbekleding, bieden wij ook marmeren afwerkingen. Tevens zijn wij een vertrouwde leverancier van marmeren vloeren. Onze producten zijn het resultaat van geavanceerde fabricagetechnieken en diepgaande kennis van marmer, wat zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit en uitstraling.

Hard en flexibel tegelijk

Is hard als steen, maar toch flexibel.

Universele bekleding

Kan zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Ademhaling

Heeft capaciteiten van klei om te "ademen".

Reguleert de luchtvochtigheid

Past de luchtvochtigheid in de ruimte aan op het optimale interval van 40%-70%, wat comfortabel is voor mensen en waarin besmettelijke bacteriën en virussen waarschijnlijk het minst overleven volgens microbiologische onderzoeken.

Verrijk uw assortiment met onze marmeren wandbekleding

Als fabrikant van verschillende soorten tegels bieden wij u een diversiteit aan opties in marmeren wandbekleding. Door voor ons te kiezen voor het inkopen van uw marmeren wandbekleding, kiest u voor producten die elk project transformeren en verrijken. Wij staan klaar om u te voorzien van de beste marmeren wandbekleding om uw aanbod mee aan te vullen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw assortiment te verrijken met onze topkwaliteit marmeren producten.

Awards and certificates