• 3D-gecreërde modellen
  • Interne en externe toepassing
  • Snel en eenvoudig aangebracht

Leverancier van marmeren vloeren

PHOMI is uw vooraanstaande leverancier waar u terecht kunt voor het inkopen van marmeren vloeren. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan marmeren producten, perfect afgestemd op de hedendaagse architectuur en interieurdesign. Met onze expertise en uitgebreide voorraad zijn we toegewijd aan het ondersteunen van uw zakelijke behoeften, zodat u zich kunt onderscheiden in de markt.

Bent u op zoek naar een leverancier van marmeren vloeren?

Neem nu direct contact op!

Uw leverancier voor het inkopen van marmeren vloeren

Als uw leverancier van marmeren vloeren, begrijpen wij dat elke ruimte uniek is en een eigen stijl vereist. Daarom bieden wij een gevarieerde collectie marmeren vloeren aan die u bij ons kunt inkopen. Deze marmeren afwerkingen zijn geschikt voor diverse toepassingen – van luxe residentiële projecten tot grootschalige commerciële ruimtes. Naast marmeren vloeren kunt u bij ons ook terecht voor marmeren wandbekleding en tegels. Onze producten zijn een perfecte combinatie van esthetiek en duurzaamheid, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor groothandels en importeurs die streven naar het hoogste niveau van interieurontwerp voor grote oppervlaktes en gebouwen.

Hard en flexibel tegelijk

Is hard als steen, maar toch flexibel.

Universele bekleding

Kan zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Ademhaling

Heeft capaciteiten van klei om te "ademen".

Reguleert de luchtvochtigheid

Past de luchtvochtigheid in de ruimte aan op het optimale interval van 40%-70%, wat comfortabel is voor mensen en waarin besmettelijke bacteriën en virussen waarschijnlijk het minst overleven volgens microbiologische onderzoeken.

Verrijk uw assortiment met onze marmeren vloeren en wandbekleding

Als gerenommeerd fabrikant van verschillende soorten tegels bieden wij u een uitgebreide selectie aan marmeren vloeren. Wilt u marmeren vloeren inkopen bij een betrouwbare leverancier? Door bij ons in te kopen, kiest u voor producten die garant staan voor kwaliteit, elegantie en duurzaamheid. Neem contact met ons op en ontdek hoe de marmeren vloeren en wandbekleding van ons als tegelleverancier uw assortiment kunnen verrijken. Bij ons vindt u de perfecte materialen om een statement te maken in elk project.

Awards and certificates