• 3D-gecreërde modellen
  • Interne en externe toepassing
  • Snel en eenvoudig aangebracht

Gevelbekleding voor grote oppervlaktes en gebouwen

Wanneer het gaat om het inkopen van gevelbekleding geschikt voor grote oppervlaktes en gebouwen, is het essentieel om te kiezen voor materialen die zowel esthetisch als functioneel superieur zijn. De gevelbekledingsopties van PHOMI zijn speciaal ontwikkeld voor grootschalige projecten, waarbij duurzaamheid, esthetiek en weerbestendigheid centraal staan. Als leverancier begrijpen wij de specifieke eisen van importeurs en groothandels en bieden wij oplossingen die aan deze behoeften voldoen.

Bent u op zoek naar gevelbekleding voor grote oppervlakken en gebouwen?

Neem nu direct contact op!

Gevelbekleding voor grote oppervlaktes en gebouwen inkopen bij een toeleverancier

Als grootleverancier van wandbekleding bieden wij een grootschalig assortiment van gevelbekleding geschikt voor grote oppervlaktes en gebouwen. Als leverancier van ecologische gevelbekleding spelen wij een grote rol voor importeurs en groothandels die op zoek zijn naar grootschalige leveringen. We bieden een diversiteit aan materialen en afwerkingen, waardoor we tegemoetkomen aan de specifieke eisen en stijlvoorkeuren van onze klanten. Ons assortiment omvat onder meer innovatieve Weaving gevelbekleding, die niet alleen duurzaam en sterk is, maar ook een unieke esthetische waarde toevoegt aan uw projecten. Deze gevelbekleding is ideaal voor grootschalige toepassingen en is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, terwijl het een moderne en stijlvolle uitstraling biedt.

Hard en flexibel tegelijk

Is hard als steen, maar toch flexibel.

Universele bekleding

Kan zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Ademhaling

Heeft capaciteiten van klei om te "ademen".

Reguleert de luchtvochtigheid

Past de luchtvochtigheid in de ruimte aan op het optimale interval van 40%-70%, wat comfortabel is voor mensen en waarin besmettelijke bacteriën en virussen waarschijnlijk het minst overleven volgens microbiologische onderzoeken.

Maak uw projecten compleet met onze gevelbekleding

Als fabrikant van verschillende soorten tegels nodigen wij u uit om ons uitgebreide assortiment gevelbekleding voor grote oppervlaktes en gebouwen te ontdekken. Onze producten zijn speciaal ontworpen om aan de hoge besteleisen van grote bouwbedrijven, importeurs en groothandels te voldoen. Inkopen voor uw assortiment doet u bij ons, waar kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek hand in hand gaan. Neem contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken en ontdek hoe onze gevelbekleding uw toepassingen naar een hoger niveau kan tillen.

Awards and certificates