• 3D-gecreërde modellen
  • Interne en externe toepassing
  • Snel en eenvoudig aangebracht

Fabrikant van houten gevelbekleding

Als fabrikant van houten gevelbekleding biedt PHOMI u hoogwaardige oplossingen voor een natuurlijke en duurzame uitstraling van uw voorraad. Onze houten gevelbekleding, gekenmerkt door zijn esthetische waarde en lange levensduur, is een uitstekende keuze voor zowel moderne als traditionele projecten. Met onze expertise als fabrikant garanderen wij producten van topkwaliteit die uw aanbod zullen verrijken.

Bent u op zoek naar houten gevelbekleding voor uw project?

Neem nu direct contact op!

Als fabrikant produceren wij houten gevelbekleding

Als gespecialiseerde fabrikant van houten gevelbekleding leggen wij de nadruk op ecologische duurzaamheid en esthetische veelzijdigheid. Onze houten gevelbekleding wordt duurzaam geproduceerd, met respect voor het milieu. Dit maakt ons een ideale partner voor bedrijven die op zoek zijn naar een leverancier van ecologische gevelbekleding. Daarnaast bieden wij unieke ontwerpen in Weaving gevelbekleding, waarmee wij een extra dimensie geven aan uw architectonische projecten.

Hard en flexibel tegelijk

Is hard als steen, maar toch flexibel.

Universele bekleding

Kan zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Ademhaling

Heeft capaciteiten van klei om te "ademen".

Reguleert de luchtvochtigheid

Past de luchtvochtigheid in de ruimte aan op het optimale interval van 40%-70%, wat comfortabel is voor mensen en waarin besmettelijke bacteriën en virussen waarschijnlijk het minst overleven volgens microbiologische onderzoeken.

Ontdek en kies uw houten gevelbekleding vandaag

Wij nodigen u uit om ons assortiment houten gevelbekleding te bekijken. Als tegelproducent streven wij ernaar om producten te leveren die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. Onze sterk ecologische gevelproducten zijn een verrijking voor uw aanbod. Neem contact met ons op om uw wensen en toepassingen te bespreken en een samenwerking aan te gaan als uw toeleverancier. Kies voor een fabrikant die kwaliteit en duurzaamheid vooropstelt in houten gevelbekleding.

Awards and certificates