• 3D-gecreërde modellen
  • Interne en externe toepassing
  • Snel en eenvoudig aangebracht

Gemodificeerde kleibekleding

Het inkopen van gemodificeerde kleibekleding biedt een geavanceerde oplossing voor moderne bouwprojecten. Als leverancier van deze innovatieve bekleding, begrijpen wij bij PHOMI de behoefte aan duurzame en esthetisch aantrekkelijke materialen. Gemodificeerde kleibekleding is een perfecte keuze voor zowel interne als externe toepassingen, waarbij de natuurlijke schoonheid en de technische voordelen van klei worden gecombineerd.

Bent u op zoek naar gemodificeerde kleibekleding voor uw bouwproject?

Neem nu direct contact op!

Waarom kiezen voor gemodificeerde kleibekleding?

Gemodificeerde kleibekleding staat bekend om zijn sterkte en ecologische voordelen, waardoor het een ideale keuze is voor bouwbedrijven die zich richten op sterk ecologische gevels. Als grootleverancier van wandbekleding benadrukken wij de veelzijdigheid en duurzaamheid van gemodificeerde kleibekleding. Deze bekleding is niet alleen milieuvriendelijk, maar biedt ook een unieke esthetiek die traditionele materialen overtreft. Daarnaast is gemodificeerde kleibekleding een groen alternatief voor normale wandbekleding, net als onze kleivloeren. De keuze voor gemodificeerde kleibekleding is een stap naar verantwoorde en innovatieve bouw.

Hard en flexibel tegelijk

Is hard als steen, maar toch flexibel.

Universele bekleding

Kan zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Ademhaling

Heeft capaciteiten van klei om te "ademen".

Reguleert de luchtvochtigheid

Past de luchtvochtigheid in de ruimte aan op het optimale interval van 40%-70%, wat comfortabel is voor mensen en waarin besmettelijke bacteriën en virussen waarschijnlijk het minst overleven volgens microbiologische onderzoeken.

Maak uw assortiment compleet met onze gemodificeerde kleibekleding

Als fabrikant van verschillende soorten tegels bieden wij u een uitgebreid assortiment aan gemodificeerde kleibekleding. Inkopen voor uw assortiment doet u bij ons, waar kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden van onze gemodificeerde kleibekleding en andere producten te ontdekken en uw bestelling in grote aantallen bij ons te plaatsen.

Awards and certificates