• 3D-gecreërde modellen
  • Interne en externe toepassing
  • Snel en eenvoudig aangebracht

Gemodificeerde kleivloeren

Gemodificeerde kleivloeren bieden een milieuvriendelijke oplossing zonder in te boeten aan esthetiek en functionaliteit. Het kiezen van gemodificeerd klei als een groen alternatief voor vloeren is een innovatieve stap in de richting van duurzaam bouwen. Als toonaangevende fabrikant in deze sector, biedt PHOMI een verscheidenheid aan gemodificeerde kleivloeren die perfect passen bij uw wensen voor zowel interne als externe toepassingen.

Bent u op zoek naar gemodificeerde kleivloeren?

Neem nu direct contact op!

Waarom kiezen voor gemodificeerde kleivloeren?

Gemodificeerde kleivloeren staan bekend om hun duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Dit maakt gemodificeerd klei als een groen alternatief voor vloeren een uitstekende keuze. De vloeren zijn niet alleen ecologisch verantwoord, maar bieden ook een natuurlijke, elegante uitstraling die past bij diverse designstijlen. Daarnaast is gemodificeerde kleibekleding een uitstekende aanvulling, waarmee u een harmonieuze en duurzame omgeving creëert. Als uw leverancier van ecologische tegels en gemodificeerd klei bieden wij producten aan die de ecologische voetafdruk van uw aanbod verkleinen en tegelijkertijd esthetisch aantrekkelijk zijn. Naast kleivloeren, rekent u ook op ons als leverancier van ecologische gevelbekleding.

Hard en flexibel tegelijk

Is hard als steen, maar toch flexibel.

Universele bekleding

Kan zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Ademhaling

Heeft capaciteiten van klei om te "ademen".

Reguleert de luchtvochtigheid

Past de luchtvochtigheid in de ruimte aan op het optimale interval van 40%-70%, wat comfortabel is voor mensen en waarin besmettelijke bacteriën en virussen waarschijnlijk het minst overleven volgens microbiologische onderzoeken.

Ontdek de voordelen van gemodificeerde kleivloeren

Als fabrikant van verschillende soorten tegels nodigen wij u uit om ons aanbod van gemodificeerde kleivloeren te verkennen. Gemodificeerd klei is een perfecte keuze voor importeurs en groothandels die hun aanbod willen verrijken met een groen alternatief voor vloeren dat zowel duurzaam als stijlvol is. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden en de gemodificeerde kleivloeren in grote aantallen te bestellen. Wij staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de beste vloeroplossingen die aansluiten bij uw toepassingen.

Awards and certificates