• 3D-gecreërde modellen
  • Interne en externe toepassing
  • Snel en eenvoudig aangebracht

Fabrikant van marmeren tegels

Als fabrikant van marmeren tegels begrijpen wij bij PHOMI de behoeften van groothandels en importeurs die op zoek zijn naar hoogwaardige en esthetisch aantrekkelijke aanvullingen voor hun assortiment. Onze marmeren tegels zijn ideaal voor een breed scala aan toepassingen, zowel intern als extern, en bieden een tijdloze elegantie die elke ruimte verrijkt. Als uw fabrikant van marmeren tegels garanderen wij producten van de hoogste kwaliteit die uw assortiment zullen versterken.

Bent u op zoek naar marmeren tegels?

Neem nu direct contact op!

Wij zijn uw fabrikant van marmeren tegels

Wilt u uw aanbod van marmeren tegels uitbreiden? Als uw fabrikant van marmeren tegels bieden wij een ruime keuze aan ontwerpen en afwerkingen, perfect voor luxueuze marmeren vloeren. Onze tegels worden met zorg en vakmanschap geproduceerd, waardoor ze een superieure keuze zijn voor zowel residentiële als commerciële projecten. Uw samenwerking met ons als tegelleverancier staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en stijl.

Hard en flexibel tegelijk

Is hard als steen, maar toch flexibel.

Universele bekleding

Kan zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Ademhaling

Heeft capaciteiten van klei om te "ademen".

Reguleert de luchtvochtigheid

Past de luchtvochtigheid in de ruimte aan op het optimale interval van 40%-70%, wat comfortabel is voor mensen en waarin besmettelijke bacteriën en virussen waarschijnlijk het minst overleven volgens microbiologische onderzoeken.

Ontdek ons assortiment en begin uw samenwerking vandaag

Als fabrikant van verschillende soorten tegels nodigen wij u uit om ons assortiment marmeren tegels te verkennen. Onze producten zijn een toonbeeld van kwaliteit en esthetiek, perfect voor uw zakelijke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en ontdek hoe onze marmeren tegels een meerwaarde kunnen bieden aan uw aanbod. Kies voor een fabrikant die toegewijd is aan het leveren van uitmuntende kwaliteit en design.

Awards and certificates